Eklunds Handbokbinderi

Gävleborgs län

Information

Eklunds Handbokbinderi hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där Eklunds Handbokbinderi finns. I Sandviken så finns det många olika Enskild firma och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Enskild firma. Eklunds Handbokbinderi tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har ej F-skatt. Eklunds Handbokbinderi har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Eklunds Handbokbinderi så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 026-256989.

Sandviken arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Eklunds Handbokbinderi har idag 530715-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Eklunds Handbokbinderi

Handbokbindning t ex arkivbindning, inbindning av luntor, protokollbindning, nybindningar av tidskrifter m m. Till- verkning av lådor, kassetter, portföljer och mappar, upp- fodringar av kartor, planscher och fotografier samt restaura- tion och ombindning av äldre böcker.

I Eklunds Handbokbinderi så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eklund, Olov Tommy som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .