Gunillas Zonterapi

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sandviken och Gunillas Zonterapi är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Gunillas Zonterapi är ett av dem. Statusen för Gunillas Zonterapi är att Bolaget är aktivt.

Gunillas Zonterapi är ett Enskild firma och skapades 2002-11-19. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där företaget finns i jobbar för att företag som Gunillas Zonterapi ska trivas.

Gunillas Zonterapi är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-04-03. I Sandviken så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Zonterapi, varor i hälsovård och skönhetsvård och andra friskvårdande verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gunillas Zonterapi är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-04-03.

Idag är Gunillas Zonterapi och det finns flera företag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Gunillas Zonterapi så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-256713.

.

De som är på något sätt har med Gunillas Zonterapi är Andersson, Gunilla Margareta som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Gunillas Zonterapi har 530822-XXXX som sitt organisationsnummer.