Redovisningsbyrå M. Wretblom

Gävleborgs län

Information

530829-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Redovisningsbyrå M. Wretblom. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Redovisningsbyrå M. Wretblom är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sandviken som är den kommunen som Redovisningsbyrå M. Wretblom finns i.

Redovisningsbyrå M. Wretblom har varit registrerat sedan 1997-03-20 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Redovisningsbyrå M. Wretblom så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Redovisningsbyrå M. Wretblom är och det finns flera verksamheter i Sandviken som också är .

Firmatecknare för Redovisningsbyrå M. Wretblom är följande:

Vill ni komma i kontakt med Redovisningsbyrå M. Wretblom så kan ni göra det på telefon genom 0290-70250 eller genom brev på följande adress:

Redovisning, administration, bokslut, konsult- och utbildningsverksamhet inom ekonomiområdet.

Det finns olika personer som har en koppling med Redovisningsbyrå M. Wretblom och det är Vretblom, Karin Marianne som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,