ICHTHUS Enterprises

Gävleborgs län

Information

Verksamheten kommer att omfatta följande: utbildningskonsultation samt undervisning, driva studiecirklar och läger, översättningsarbete, teknisk konsultation såsom rådgivning i frågor angående teknisk utrustning och fordon för speciella ändamål samt modifiering av eller tillverkning av delar av utrustning och fordon hantverk - kurser, tillverkning och försäljning.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för ICHTHUS Enterprises vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Sandviken så är ICHTHUS Enterprises en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Sandviken arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sandviken och i Gävleborgs län. Redan 1999-04-01 så skapades ICHTHUS Enterprises och verksamheten är har F-skattsedel ICHTHUS Enterprises har haft det sedan 1999-01-01.

ICHTHUS Enterprises är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

530904-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sandviken.

Just nu är ICHTHUS Enterprises och det finns många verksamheter som är i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med ICHTHUS Enterprises så går det att nå dem via telefon på 0290-50048 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom ICHTHUS Enterprises är Korswing, Bengt Göran som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .