Kungsgårdens Bygg & Takservice

Gävleborgs län

Information

Kungsgårdens Bygg & Takservice hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där Kungsgårdens Bygg & Takservice finns. I Sandviken så finns det många olika Enskild firma och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Enskild firma. Kungsgårdens Bygg & Takservice tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Kungsgårdens Bygg & Takservice har haft sedan 2007-09-06. Kungsgårdens Bygg & Takservice har funnits sedan och 2007-09-06 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Kungsgårdens Bygg & Takservice så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0290-37499.

Sandviken arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Kungsgårdens Bygg & Takservice har idag 540329-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Kungsgårdens Bygg & Takservice

Byggverksamhet.

I Kungsgårdens Bygg & Takservice så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindberg, Lars Lennart som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .