NOVIA FÖRLAG

Gävleborgs län

Information

540515-XXXX är organisationsnummer för verksamheten NOVIA FÖRLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som NOVIA FÖRLAG är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sandviken som är den kommunen som NOVIA FÖRLAG finns i.

NOVIA FÖRLAG har varit registrerat sedan 1991-02-04 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-09-26 vill man istället veta hur det står till med momsen för NOVIA FÖRLAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

NOVIA FÖRLAG är och det finns flera verksamheter i Sandviken som också är .

Firmatecknare för NOVIA FÖRLAG är följande:

Vill ni komma i kontakt med NOVIA FÖRLAG så kan ni göra det på telefon genom 070-3452515 eller genom brev på följande adress:

Tryckning och försäljning av broschyrer.

Det finns olika personer som har en koppling med NOVIA FÖRLAG och det är Norin, Stefan Ronnie som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,