K W Söderberg Trading

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sandviken och K W Söderberg Trading är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och K W Söderberg Trading är ett av dem. Statusen för K W Söderberg Trading är att Bolaget är aktivt.

K W Söderberg Trading är ett Enskild firma och skapades 1986-04-21. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där bolaget finns i jobbar för att bolag som K W Söderberg Trading ska trivas.

K W Söderberg Trading är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-02-12. I Sandviken så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Import och försäljning av tekniska produkter, fritidsartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att K W Söderberg Trading är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-28.

Idag är K W Söderberg Trading och det finns flera bolag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med K W Söderberg Trading så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-255771.

.

De som är på något sätt har med K W Söderberg Trading är Söderberg, Kjell Wils som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

K W Söderberg Trading har 550422-XXXX som sitt organisationsnummer.