Tommy Liws maskin och redskapsservice

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sandviken och Tommy Liws maskin och redskapsservice är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Tommy Liws maskin och redskapsservice är ett av dem. Statusen för Tommy Liws maskin och redskapsservice är att Bolaget är aktivt.

Tommy Liws maskin och redskapsservice är ett Enskild firma och skapades 1979-08-27. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Tommy Liws maskin och redskapsservice ska trivas.

I Sandviken så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Handel, service och reparationsarbeten på lantbruksmaskiner.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tommy Liws maskin och redskapsservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-01.

Idag är Tommy Liws maskin och redskapsservice och det finns flera verksamheter som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Tommy Liws maskin och redskapsservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Tommy Liws maskin och redskapsservice är Liw, Erik Tomy som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Tommy Liws maskin och redskapsservice har 550627-XXXX som sitt organisationsnummer.