Ditt Nya Liv dipl. Hälsorådgiver Kristina Prim

Gävleborgs län

Information

Försäljning av hälsokost, hudvårdsprodukter och make up. Rådgivning i näring, motion, hudvård, make up och mental träning. Kurser i avslappning, viktnedgång, hudvård, make up, Chi Ball Method och sstarta eget. Massage, zonterapi.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ditt Nya Liv dipl. Hälsorådgiver Kristina Prim vars bolagstyp är Enskild firma.

I Sandviken så är Ditt Nya Liv dipl. Hälsorådgiver Kristina Prim ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Sandviken arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sandviken och i Gävleborgs län. Redan 2002-04-23 så skapades Ditt Nya Liv dipl. Hälsorådgiver Kristina Prim och bolaget är har F-skattsedel Ditt Nya Liv dipl. Hälsorådgiver Kristina Prim har haft det sedan 2003-01-13.

Ditt Nya Liv dipl. Hälsorådgiver Kristina Prim är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-01-18

550702-XXXX är organisationsnummret för bolaget som finns i Sandviken.

Just nu är Ditt Nya Liv dipl. Hälsorådgiver Kristina Prim och det finns många bolag som är i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Ditt Nya Liv dipl. Hälsorådgiver Kristina Prim så går det att nå dem via telefon på 0290-31959 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ditt Nya Liv dipl. Hälsorådgiver Kristina Prim är Prim, Christina Margareta som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .