Järbo Handelsaktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget ska förvalta fastigheter och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Järbo Handelsaktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sandviken så är Järbo Handelsaktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Sandviken arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sandviken och i Gävleborgs län. Redan 1897-02-15 så skapades Järbo Handelsaktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Järbo Handelsaktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Järbo Handelsaktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556000-2296 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sandviken.

Just nu är Järbo Handelsaktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Järbo Handelsaktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0290-765048 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Järbo Handelsaktiebolag är Ryckertz, Lars Ingvar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Birgersson, Lars Sören som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Åsberg, Ann-Sofie som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Leif Peter som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .