Sandvik Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Sandvik Aktiebolag är en verksamhet som finns i Sandviken. I Sandvik Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gossas, Peter som är född 1949 och har titeln Extern firmatecknare, Hjelm, Bengt Thomas som är född 1945 och har titeln Extern firmatecknare, Hägglöf, Per Henrik som är född 1972 och har titeln Extern firmatecknare, Josefsson, Lars Olof som är född 1953 och har titeln Extern firmatecknare, Salmén, Lars Ola som är född 1954 och har titeln Extern firmatecknare, Severin, Bo Stefan som är född 1955 och har titeln Extern firmatecknareThelin, Anders Gösta som är född 1950 och har titeln Extern firmatecknare, Wahlborg, Björn Gunnar Harry som är född 1954 och har titeln Extern firmatecknare, Örbom, Curt Anders Johan som är född 1960 och har titeln Extern firmatecknarePettersson, Lars Ture som är född 1954 och har titeln VDLarsson, Carl Erik Peter som är född 1949 och har titeln Extern vice VDPettersson, Lars Ture som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamotHedström, Clas Åke som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EESEhrnrooth, Georg Larsson som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESJimenez de Mora, Hanne som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EESKjellgren, Jan Holgersson som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantKärnström, Tomas Ivar som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantLundberg, Lars Fredrik Elis som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamotMyklebust, Egil som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESNyrén, Lars Anders som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamotThompson, Simon Robert som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESVestin, Bo Harald som är född 1950 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantKPMG AB som är född och har titeln RevisorNackstad, Caj Stenson som är född 1945 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Sandvik Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Sandvik Aktiebolag på telefon 026-260000.

Bolaget skall bedriva industriell verksamhet, företrädesvis inom branscherna stål, hårdmetall, verktyg, bergborrningsutrustning, mekanisk verkstadsrörelse, elektronik och processystem samt andra därmed förenliga eller jämförbara branscher, att äga, förvalta och bedriva handel med fast egendom, aktier och andra värde- handlingar samt bedriva jordbruk, skogsbruk och bergsbruk. Bolaget skall även kunna bedriva verksamhet avseende leasing och annan finansiering samt utlåning och annan därmed förenlig verksamhet. Verksamheten skall kunna drivas direkt eller genom ägande i andra företag. Bolaget har rätt att ingå borgen eller ställa annan säkerhet för förbindelser, som dotterföretag eller intresseföretag till bolaget ingått.

Idag är Sandvik Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Sandvik Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Sandvik Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Sandvik Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sandvik Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Hedström, Clas Åke -Larsson, Carl Erik Peter -Pettersson, Lars Ture -Salmén, Lars Ola -Severin, Bo Stefan eller en av dem i förening med en av -Gossas, Peter -Hjelm, Bengt Thomas -Hägglöf, Per Henrik -Josefsson, Lars Olof -Thelin, Anders Gösta -Wahlborg, Björn Gunnar Harry -Örbom, Curt Anders Johan Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Sandvik Aktiebolag har 556000-3468 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.