Industri Aktiebolaget Skomab

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sandviken och Industri Aktiebolaget Skomab är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Industri Aktiebolaget Skomab är ett av dem. Statusen för Industri Aktiebolaget Skomab är att Bolaget är aktivt.

Industri Aktiebolaget Skomab är ett Aktiebolag och skapades 1909-03-29. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där företaget finns i jobbar för att företag som Industri Aktiebolaget Skomab ska trivas.

I Sandviken så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av skärande verktyg till sko-, läder- och annan liknande industri ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Industri Aktiebolaget Skomab inte är momsregistrerat.

Idag är Industri Aktiebolaget Skomab Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Industri Aktiebolaget Skomab så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Larsson, Carl Erik Peter -Severin, Bo Stefan -Örbom, Curt Anders Johan.

De som är på något sätt har med Industri Aktiebolaget Skomab är Örbom, Curt Anders Johan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Carl Erik Peter som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Severin, Bo Stefan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Pettersson, Dag Mauritz George som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Industri Aktiebolaget Skomab har 556008-8345 som sitt organisationsnummer.