Sandvik Invest Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Sandviken finns det ett Aktiebolag som heter Sandvik Invest Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Sandvik Invest Aktiebolag i Gävleborgs län. Sandviken är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1922-04-03 så har Sandvik Invest Aktiebolag varit registrerat. Idag är Sandvik Invest Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Sandvik Invest Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till 811 81 Sandviken. Vi ni istället prata med Sandvik Invest Aktiebolag så kan ni göra det på 026-261078.

Bolaget skall bedriva industriell verksamhet, företrädesvis inom branscherna stål, hårdmetall, verktyg, bergborrningsutrustning, mekanisk verkstadsrörelse samt andra därmed förenliga eller jämförbara branscher samt att äga och förvalta fast egendom, aktier och andra värdehandlingar och bedriva annan därmed förenlig verksamhet. Verksamheten skall kunna drivas direkt eller genom delägande i andra företag.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Örbom, Curt Anders Johan som är född 1960 och har titeln VD, Örbom, Curt Anders Johan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Salmén, Lars Ola som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hjelm, Bengt Thomas som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Severin, Bo Stefan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln RevisorPettersson, Dag Mauritz George som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Hjelm, Bengt Thomas -Salmén, Lars Ola -Severin, Bo Stefan -Örbom, Curt Anders Johan Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Sandvik Invest Aktiebolag har 556020-6517 som sitt organisationsnummer.