Aktiebolaget Sandvikens Tryckeri och Bokbinderi

Gävleborgs län

Information

Aktiebolaget Sandvikens Tryckeri och Bokbinderi är ett bolag som finns i Sandviken. I Aktiebolaget Sandvikens Tryckeri och Bokbinderi finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Erik Håkan som är född 1964 och har titeln VD, Andersson, Erik Håkan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Jens Tommy som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Armstrand, Glenn Elof som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Eva Malin Johanna som är född 1975 och har titeln Revisor, Mattsson, Håkan Gunnar som är född 1960 och har titeln RevisorssuppleantSanrev AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget Sandvikens Tryckeri och Bokbinderi så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget Sandvikens Tryckeri och Bokbinderi på telefon 026-248000.

Bolaget skall driva tryckeri- och bokbinderirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiebolaget Sandvikens Tryckeri och Bokbinderi av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget Sandvikens Tryckeri och Bokbinderi är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget Sandvikens Tryckeri och Bokbinderi innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Aktiebolaget Sandvikens Tryckeri och Bokbinderi är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget Sandvikens Tryckeri och Bokbinderi så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Andersson, Erik Håkan Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Aktiebolaget Sandvikens Tryckeri och Bokbinderi har 556026-6354 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.