Aktiebolaget Sandvik Bruket

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sandviken och Aktiebolaget Sandvik Bruket är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Aktiebolaget Sandvik Bruket är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Sandvik Bruket är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Sandvik Bruket är ett Aktiebolag och skapades 1930-01-22. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där bolaget finns i jobbar för att bolag som Aktiebolaget Sandvik Bruket ska trivas.

I Sandviken så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta aktier och andelar i andra bolag samt annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Sandvik Bruket inte är momsregistrerat.

Idag är Aktiebolaget Sandvik Bruket Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Sandvik Bruket så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Sandvik Bruket är Hjelm, Bengt Thomas som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Severin, Bo Stefan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Tåqvist, Henrik Lennart Emanuel som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Westin, Johan Fredrik som är född 1972 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Aktiebolaget Sandvik Bruket har 556028-5784 som sitt organisationsnummer.