Aktiebolaget Storviks Centraltryckeri

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall idka tryckerirörelse och med inköp och försäljning av tryckerialster, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Storviks Centraltryckeri vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sandviken så är Aktiebolaget Storviks Centraltryckeri ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Sandviken arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sandviken och i Gävleborgs län. Redan 1933-12-20 så skapades Aktiebolaget Storviks Centraltryckeri och företaget är har F-skattsedel Aktiebolaget Storviks Centraltryckeri har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Storviks Centraltryckeri är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556032-7123 är organisationsnummret för företaget som finns i Sandviken.

Just nu är Aktiebolaget Storviks Centraltryckeri Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Storviks Centraltryckeri så går det att nå dem via telefon på 0290-10211 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Storviks Centraltryckeri är Eriksson, Klas Göte som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Stig Michael som är född 1964 och har titeln Revisor, .