Aktiebolaget Gustaf Sandegård

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva handel med varor inom herr- och damekipering, handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Gustaf Sandegård vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sandviken så är Aktiebolaget Gustaf Sandegård ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Sandviken arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sandviken och i Gävleborgs län. Redan 1941-01-20 så skapades Aktiebolaget Gustaf Sandegård och bolaget är har F-skattsedel Aktiebolaget Gustaf Sandegård har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Gustaf Sandegård är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556039-8504 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sandviken.

Just nu är Aktiebolaget Gustaf Sandegård Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Gustaf Sandegård så går det att nå dem via telefon på 026-253163 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Gustaf Sandegård är Sandegård, Erik Olov som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandegård, Ulla Elisabeth Christina som är född 1948 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Leif Peter som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .