Oliver & Nicole AB

Gävleborgs län

Information

Oliver & Nicole AB är ett bolag som finns i Sandviken. I Oliver & Nicole AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hammarberg, Nils Teddy som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Hammarberg, Per-Arne Tomas som är född 1963 och har titeln Suppleant, Nordström, Hans Göran som är född 1945 och har titeln Revisor, Aspling, Sven Per Björn som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Oliver & Nicole AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Oliver & Nicole AB på telefon 023-35000.

Bolaget ska äga och förvalta fast egendom. Bolaget ska även bedriva hästverksamhet med avelshingst till betäckning, vidare- utbildning och handel med hästar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Oliver & Nicole AB av bolagstypen Aktiebolag.

Oliver & Nicole AB är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Oliver & Nicole AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Oliver & Nicole AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1977-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Oliver & Nicole AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Oliver & Nicole AB har 556044-3615 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.