Sture E. Bergström Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Sture E. Bergström Aktiebolag är en verksamhet som finns i Sandviken. I Sture E. Bergström Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergström, Sture Emanuel som är född 1938 och har titeln VD, Bergström, Sture Emanuel som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergström, Ann-Mari Kristina som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergström, Nanna Kristina som är född 1977 och har titeln Suppleant, Lestander, Ida Anna Margareta som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Sture E. Bergström Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Sture E. Bergström Aktiebolag på telefon 070-5482243.

Bolaget skall bedriva upptagning och bearbetning av torv, uthyrning av lokaler, maskiner och inventarier förekommande inom bensinstationsverksamhet samt bedriva bensinstationsrörelse och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sture E. Bergström Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Sture E. Bergström Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Sture E. Bergström Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Sture E. Bergström Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sture E. Bergström Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bergström, Ann-Mari Kristina -Bergström, Nanna Kristina -Bergström, Sture Emanuel

Sture E. Bergström Aktiebolag har 556051-5370 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.