Trebeko Gävle-Dala Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Trebeko Gävle-Dala Aktiebolag är ett företag som finns i Sandviken. I Trebeko Gävle-Dala Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svahn, Erik Bertil som är född 1930 och har titeln VD, Svahn, Erik Bertil som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Ingrid Christina som är född 1958 och har titeln Suppleant, Bäckström, Karin Elisabet som är född 1962 och har titeln Revisor, Olsson, Kjell Sven-Anders som är född 1954 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Trebeko Gävle-Dala Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Trebeko Gävle-Dala Aktiebolag på telefon 026-274300.

Bolaget skall exploatera, uppföra, äga och förvalta bostäder, lokaler och fastigheter samt bedriva konsultverksamhet inom dessa områden ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även äga och förvalta värdepapper.

Idag är Trebeko Gävle-Dala Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Trebeko Gävle-Dala Aktiebolag är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Trebeko Gävle-Dala Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-05-20 och Trebeko Gävle-Dala Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Trebeko Gävle-Dala Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Trebeko Gävle-Dala Aktiebolag har 556058-9912 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.