Åshammars Mekaniska Verkstad Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall driva mekanisk verkstadsrörelse, äga och förvalta fast egendom och värdepapper ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Åshammars Mekaniska Verkstad Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sandviken så är Åshammars Mekaniska Verkstad Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Sandviken arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sandviken och i Gävleborgs län. Redan 1957-08-27 så skapades Åshammars Mekaniska Verkstad Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Åshammars Mekaniska Verkstad Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Åshammars Mekaniska Verkstad Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556065-3122 är organisationsnummret för företaget som finns i Sandviken.

Just nu är Åshammars Mekaniska Verkstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Åshammars Mekaniska Verkstad Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0290-50127 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Åshammars Mekaniska Verkstad Aktiebolag är Eriksson, Jan Mikael Roger som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Bäck, Karl Bertil Christer som är född 1968 och har titeln Suppleant, Eriksson, Berndt Tommy som är född 1946 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .