Konditori Marangoni Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556070-1392 är organisationsnummer för bolaget Konditori Marangoni Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Konditori Marangoni Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sandviken som är den kommunen som Konditori Marangoni Aktiebolag finns i.

Konditori Marangoni Aktiebolag har varit registrerat sedan 1959-11-17 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Konditori Marangoni Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Konditori Marangoni Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sandviken som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Konditori Marangoni Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Konditori Marangoni Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 026-245978 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall driva konditori och servering samt tillverkning och försäljning av chokladvaror, ävensom idka därmed förenlig verksamhet, samt travsport och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Konditori Marangoni Aktiebolag och det är Boström, Gustaf Tommy som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Öst, Eva Marina som är född 1971 och har titeln Suppleant, Hedström, Sten Börje som är född 1942 och har titeln Revisor, Samrev Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,