Peolén Golf Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sandviken och Peolén Golf Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Peolén Golf Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Peolén Golf Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Peolén Golf Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1960-04-13. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Peolén Golf Aktiebolag ska trivas.

Peolén Golf Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-17. I Sandviken så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bygga, driva och förvalta golfbana och annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Peolén Golf Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-17.

Idag är Peolén Golf Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Peolén Golf Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-270202.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Peolén Golf Aktiebolag är Eriksson, Per Olof som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Anna Helena som är född 1936 och har titeln Suppleant, Lindberg, Jan Olof som är född 1953 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Peolén Golf Aktiebolag har 556071-6283 som sitt organisationsnummer.