Emanuelsons Ljud & Bild Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556071-7398 är organisationsnummer för verksamheten Emanuelsons Ljud & Bild Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Emanuelsons Ljud & Bild Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sandviken som är den kommunen som Emanuelsons Ljud & Bild Aktiebolag finns i.

Emanuelsons Ljud & Bild Aktiebolag har varit registrerat sedan 1960-04-27 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-09-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Emanuelsons Ljud & Bild Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Emanuelsons Ljud & Bild Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sandviken som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Emanuelsons Ljud & Bild Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Emanuelsons Ljud & Bild Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 026-253440 eller genom brev på följande adress:
Odeng. 42, 811 31, Sandviken

Bolaget skall bedriva handel med radio, tv, video samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall dessutom äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Emanuelsons Ljud & Bild Aktiebolag och det är Emanuelsson, Kjell Henry som är född 1944 och har titeln VD, Emanuelsson, Kjell Henry som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lars Olle som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Hall, Lars Sören som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Ersmarker, Hans Göran som är född 1958 och har titeln Revisor, Morelius, Carl-Erik som är född 1945 och har titeln RevisorssuppleantEr Revision i Gävle AB som är född och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,