Aktiebolaget Sandvikens Biluthyrning. (Europacar Biluthyrning)

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva bilskola och biluthyrning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Sandvikens Biluthyrning. (Europacar Biluthyrning) vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sandviken så är Aktiebolaget Sandvikens Biluthyrning. (Europacar Biluthyrning) ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Sandviken arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sandviken och i Gävleborgs län. Redan 1960-12-27 så skapades Aktiebolaget Sandvikens Biluthyrning. (Europacar Biluthyrning) och företaget är har F-skattsedel Aktiebolaget Sandvikens Biluthyrning. (Europacar Biluthyrning) har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Sandvikens Biluthyrning. (Europacar Biluthyrning) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556075-9044 är organisationsnummret för företaget som finns i Sandviken.

Just nu är Aktiebolaget Sandvikens Biluthyrning. (Europacar Biluthyrning) Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Sandvikens Biluthyrning. (Europacar Biluthyrning) så går det att nå dem via telefon på 0650-12355 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Sandvikens Biluthyrning. (Europacar Biluthyrning) är Vadén, Axel Rolf som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Vadén, Rolf Björn som är född 1960 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Gustavsson, Pär-Ola som är född 1968 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .