Börje Lundgrens El Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Börje Lundgrens El Aktiebolag är ett bolag som finns i Sandviken. I Börje Lundgrens El Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Mårtensson, Thomas Roland som är född 1950 och har titeln VD, Mårtensson, Thomas Roland som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Wikström, Carl Olof Christer som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wikström, Karl Olof Roger som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Möller, Bert Willard som är född 1943 och har titeln Revisor, Andersson, Jarl Erik Stefan som är född 1950 och har titeln RevisorssuppleantSET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Börje Lundgrens El Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Börje Lundgrens El Aktiebolag på telefon 0225-50224.

Bolaget skall utföra elinstallationer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Börje Lundgrens El Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Börje Lundgrens El Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Börje Lundgrens El Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Börje Lundgrens El Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Börje Lundgrens El Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Börje Lundgrens El Aktiebolag har 556076-7443 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.