Iris Blomsteraffär i Sandviken Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sandviken och Iris Blomsteraffär i Sandviken Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Iris Blomsteraffär i Sandviken Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Iris Blomsteraffär i Sandviken Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Iris Blomsteraffär i Sandviken Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1961-08-29. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där bolaget finns i jobbar för att bolag som Iris Blomsteraffär i Sandviken Aktiebolag ska trivas.

Iris Blomsteraffär i Sandviken Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sandviken så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva blomsterhandelsrörelse samt utöva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Iris Blomsteraffär i Sandviken Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Iris Blomsteraffär i Sandviken Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Iris Blomsteraffär i Sandviken Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-258052.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Åkesson, Per Gustaf -Åkesson, Rolf Milton.

De som är på något sätt har med Iris Blomsteraffär i Sandviken Aktiebolag är Åkesson, Per Gustaf som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkesson, Rolf Milton som är född 1928 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkesson, Inga Maria som är född 1932 och har titeln Suppleant, Engblom, Björn Lars-Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Iris Blomsteraffär i Sandviken Aktiebolag har 556079-6046 som sitt organisationsnummer.