Fredrik Hedbergs Livsmedel AB (Ica Supermarket)

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sandviken och Fredrik Hedbergs Livsmedel AB (Ica Supermarket) är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Fredrik Hedbergs Livsmedel AB (Ica Supermarket) är ett av dem. Statusen för Fredrik Hedbergs Livsmedel AB (Ica Supermarket) är att Bolaget är aktivt.

Fredrik Hedbergs Livsmedel AB (Ica Supermarket) är ett Aktiebolag och skapades 1961-12-15. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Fredrik Hedbergs Livsmedel AB (Ica Supermarket) ska trivas.

Fredrik Hedbergs Livsmedel AB (Ica Supermarket) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Sandviken så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall som medlem i ICA-förbundet bedriva detaljhandels- rörelse med dagligvaror och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fredrik Hedbergs Livsmedel AB (Ica Supermarket) är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Fredrik Hedbergs Livsmedel AB (Ica Supermarket) Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Fredrik Hedbergs Livsmedel AB (Ica Supermarket) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-273090.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Fredrik Hedbergs Livsmedel AB (Ica Supermarket) är Hedberg, Björn Fredrik som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedberg, Ulrika Margaretha som är född 1967 och har titeln Suppleant, Wahlsten, Jan Olof Herman som är född 1944 och har titeln Suppleant, Andersson, Eva Elisabet som är född 1963 och har titeln Revisor, Karlsson, Jan Östen som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Fredrik Hedbergs Livsmedel AB (Ica Supermarket) har 556081-0938 som sitt organisationsnummer.