Aktiebolaget Löthmans Skor

Gävleborgs län

Information

556081-3726 är organisationsnummer för företaget Aktiebolaget Löthmans Skor. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget Löthmans Skor är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sandviken som är den kommunen som Aktiebolaget Löthmans Skor finns i.

Aktiebolaget Löthmans Skor har varit registrerat sedan 1961-12-29 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget Löthmans Skor så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Aktiebolaget Löthmans Skor är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sandviken som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget Löthmans Skor är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Löthmans Skor så kan ni göra det på telefon genom 026-253384 eller genom brev på följande adress:
Hyttg. 25, 811 39, Sandviken

Bolaget skall driva skoaffär ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget Löthmans Skor och det är Löthman, Johan Magnus som är född 1954 och har titeln VD, Löthman, Johan Magnus som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Löthman, Lena Maria Kristina som är född 1955 och har titeln Suppleant, Englund, Lilly Jenny som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,