Wiiks Rör Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Wiiks Rör Aktiebolag är ett bolag som finns i Sandviken. I Wiiks Rör Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wik, Lena Chatarina som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wik, Elisabeth Johanna som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Wik, Olov Eiler som är född 1933 och har titeln Suppleant, Gustavsson, Eva Malin Johanna som är född 1975 och har titeln Revisor, Morelius, Carl-Erik som är född 1945 och har titeln Revisorssuppleant, Sanrev AB som är född och har titeln RevisorGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Wiiks Rör Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Wiiks Rör Aktiebolag på telefon 0290-31700.

Bolaget skall utföra installationer i värme- och sanitets- branschen, bedriva detaljhandel med VVS- och kapitalvaror huvudsakligen avseende badrum och kök ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Wiiks Rör Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Wiiks Rör Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Wiiks Rör Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Wiiks Rör Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Wiiks Rör Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Wik, Elisabeth Johanna -Wik, Lena Chatarina

Wiiks Rör Aktiebolag har 556095-8521 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.