Yttermyrs Plåtslageri Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Yttermyrs Plåtslageri Aktiebolag är ett företag som finns i Sandviken. I Yttermyrs Plåtslageri Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Yttermyr, Per Ingemar som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Yttermyr, Martin Ingemar som är född 1937 och har titeln Suppleant, Walander, Anne-Marie som är född 1947 och har titeln Revisor, Walander Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Yttermyrs Plåtslageri Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Yttermyrs Plåtslageri Aktiebolag på telefon 0290-10000.

Bolaget ska bedriva tillverkning och försäljning av järn- och plåtarbeten samt försäljning och montering av däck och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Yttermyrs Plåtslageri Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Yttermyrs Plåtslageri Aktiebolag är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Yttermyrs Plåtslageri Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Yttermyrs Plåtslageri Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Yttermyrs Plåtslageri Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Yttermyrs Plåtslageri Aktiebolag har 556097-6606 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.