Aktiebolaget Programautomatik

Gävleborgs län

Information

I Sandviken finns det ett Aktiebolag som heter Aktiebolaget Programautomatik. Det finns flera bolag som liknar Aktiebolaget Programautomatik i Gävleborgs län. Sandviken är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Aktiebolaget Programautomatik är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1965-05-19 så har Aktiebolaget Programautomatik varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Aktiebolaget Programautomatik Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Programautomatik så kan man gör det genom att posta ett brev till Ristbackv. 2, 811 94, Sandviken. Vi ni istället prata med Aktiebolaget Programautomatik så kan ni göra det på 026-214520.

Bolaget skall bedriva tillverkning av elektroniska utrustningar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Schmitterlöw, Wolgert Gustaf som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot, Schmitterlöw, Glenn Wolgert som är född 1955 och har titeln Suppleant, Schmitterlöw, Ulf Tommy Göran som är född 1963 och har titeln Suppleant, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Schmitterlöw, Glenn Wolgert -Schmitterlöw, Ulf Tommy Göran -Schmitterlöw, Wolgert Gustaf Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor. .

Aktiebolaget Programautomatik har 556098-1416 som sitt organisationsnummer.