Gästrike Härdverkstad Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sandviken och Gästrike Härdverkstad Aktiebolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Gästrike Härdverkstad Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Gästrike Härdverkstad Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Gästrike Härdverkstad Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1965-07-06. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där företaget finns i jobbar för att företag som Gästrike Härdverkstad Aktiebolag ska trivas.

Gästrike Härdverkstad Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sandviken så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva värmebehandling av stål, handel med och förvaltning av svenska och utländska värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gästrike Härdverkstad Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Gästrike Härdverkstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Gästrike Härdverkstad Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0290-50660.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hegnell, Paul Anders -Piippola, Aarne Eelis.

De som är på något sätt har med Gästrike Härdverkstad Aktiebolag är Engström, Bengt Håkan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hegnell, Paul Anders som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Piippola, Aarne Eelis som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Eliasson Löthman, Ingrid Kristina som är född 1960 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Gästrike Härdverkstad Aktiebolag har 556098-7850 som sitt organisationsnummer.