Sandvikens Mjölkbar Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Sandvikens Mjölkbar Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där Sandvikens Mjölkbar Aktiebolag finns. I Sandviken så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sandvikens Mjölkbar Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Sandvikens Mjölkbar Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Sandvikens Mjölkbar Aktiebolag har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Sandvikens Mjölkbar Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Högbov. 6, 811 34, Sandviken men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 026-259920.

Sandviken arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Sandvikens Mjölkbar Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Sandvikens Mjölkbar Aktiebolag har idag 556099-3767 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Sandvikens Mjölkbar Aktiebolag

Bolaget skall bedriva matservering, catering och därmed förenlig verksamhet.

I Sandvikens Mjölkbar Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Grönberg, Karin Emilia som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Grönberg, Eva Birgitta som är född 1934 och har titeln Suppleant, Sturesson, Sture Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor, .