ALMAB AB

Gävleborgs län

Information

ALMAB AB är ett av många verksamheter som finns i Sandviken. Det är nämligen den kommunen som ALMAB AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

ALMAB AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

ALMAB AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1966-02-21. Men sedan 1980-01-01 så har ALMAB AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Järnvägsg. 26, 812 30, Storvik. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ALMAB AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0290-33400.

Sandviken arbetar för att verksamheter som ALMAB AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ALMAB AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Gävleborgs län.

Bolaget skall tillverka och försälja sågverksutrustningar, avels- och tävlingsverksamhet inom hästsporten samt därmed förenliga verksamheter.

Firmatecknare för ALMAB AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Nygårds, Maria Helena.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ALMAB AB och det är följande personer, Nygårds, Maria Helena som är född 1971 och har titeln Extern VD, Näsman, Jan-Axel Gustaf som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jakobsson, Sven Gösta som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderholm, Anna Karin Kristina som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderholm, Per-Anders som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Geijer, Wilhelm Reinhold som är född 1947 och har titeln Revisor.Konradsson, Pär Wilhelm som är född 1973 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för ALMAB AB är 556102-6013.