Aktiebolaget Gästrike Plast

Gävleborgs län

Information

556104-8330 är organisationsnummer för företaget Aktiebolaget Gästrike Plast. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget Gästrike Plast är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sandviken som är den kommunen som Aktiebolaget Gästrike Plast finns i.

Aktiebolaget Gästrike Plast har varit registrerat sedan 1966-07-07 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget Gästrike Plast så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Aktiebolaget Gästrike Plast är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sandviken som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget Gästrike Plast är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Jonsson, Axel Olof Arvid -Jonsson, Christer Jan Åke

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Gästrike Plast så kan ni göra det på telefon genom 0290-31800 eller genom brev på följande adress:
Oppistuv. 28, 812 90, Storvik

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av plast- produkter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget Gästrike Plast och det är Jonsson, Axel Olof Arvid som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jonsson, Christer Jan Åke som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Maj Britt som är född 1940 och har titeln Suppleant, Boman, Kurt Evald Gunnar som är född 1948 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,