Utrymningskonsulterna i Sandviken Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Utrymningskonsulterna i Sandviken Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där Utrymningskonsulterna i Sandviken Aktiebolag finns. I Sandviken så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Utrymningskonsulterna i Sandviken Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Utrymningskonsulterna i Sandviken Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Utrymningskonsulterna i Sandviken Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Utrymningskonsulterna i Sandviken Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Högbov. 45, 811 32, Sandviken men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 026-248270.

Sandviken arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Utrymningskonsulterna i Sandviken Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Utrymningskonsulterna i Sandviken Aktiebolag har idag 556104-8728 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Löthman, Anders Bertil -Löthman, Lena Annette är den som för stunden ansvarar för Utrymningskonsulterna i Sandviken Aktiebolag

Bolaget skall tillhandahålla tjänster och produkter för snabb och trygg utryning av lokaler, samt hund- och hästuppfödning och därmed förenlig verksamhet.

I Utrymningskonsulterna i Sandviken Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Löthman, Lena Annette som är född 1957 och har titeln Extern firmatecknare, Löthman, Anders Bertil som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Löthman, Claes Fredrik som är född 1960 och har titeln Suppleant, Bäckström, Karin Elisabet som är född 1962 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .