Reno Mekaniska Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Reno Mekaniska Aktiebolag är ett bolag som finns i Sandviken. I Reno Mekaniska Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Heino, Reino Antero som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Heino, Jonas Crister Antero som är född 1970 och har titeln Suppleant, Heino, Lars Thomas Stefan som är född 1971 och har titeln Suppleant, Lestander, Ida Anna Margareta som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Reno Mekaniska Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Reno Mekaniska Aktiebolag på telefon 070-3806659.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstadsrörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Reno Mekaniska Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Reno Mekaniska Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Reno Mekaniska Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Reno Mekaniska Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Reno Mekaniska Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Reno Mekaniska Aktiebolag har 556106-4535 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.