Eltjänst Bröderna Björk Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

556110-9983 är organisationsnummer för bolaget Eltjänst Bröderna Björk Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Eltjänst Bröderna Björk Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sandviken som är den kommunen som Eltjänst Bröderna Björk Aktiebolag finns i.

Eltjänst Bröderna Björk Aktiebolag har varit registrerat sedan 1967-07-17 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Eltjänst Bröderna Björk Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Eltjänst Bröderna Björk Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sandviken som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Eltjänst Bröderna Björk Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Eltjänst Bröderna Björk Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 026-250700 eller genom brev på följande adress:
Hansbog. 2, 811 32, Sandviken

Bolaget skall utföra elektriska installations- och servicearbeten samt försälja hushållskapitalvaror ävensom idka därmed förenlig versamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Eltjänst Bröderna Björk Aktiebolag och det är Björk, Carl Nicklas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Björk, Anders Fredrik som är född 1943 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Leif Peter som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,