Sven Dahlqvists Transport Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Sven Dahlqvists Transport Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Sandviken som är den kommunen där Sven Dahlqvists Transport Aktiebolag finns. I Sandviken så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sven Dahlqvists Transport Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Sven Dahlqvists Transport Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Sven Dahlqvists Transport Aktiebolag har funnits sedan och 1969-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Sven Dahlqvists Transport Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Vidav. 6, 810 22, Årsunda men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 026-291170.

Sandviken arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Sven Dahlqvists Transport Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Sven Dahlqvists Transport Aktiebolag har idag 556121-5285 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Dahlqvist, Lars Jan -Dahlqvist, Sven Ove är den som för stunden ansvarar för Sven Dahlqvists Transport Aktiebolag

Bolaget skall bedriva landsvägstransporter, äga och förvalta fast egendom och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Sven Dahlqvists Transport Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dahlqvist, Sven Ove som är född 1957 och har titeln VD, Dahlqvist, Sven Ove som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlqvist, Lars Jan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlqvist, Ellen Emilia som är född 1922 och har titeln Suppleant, Eriksson, Berndt Tommy som är född 1946 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.