Selins Glasmästeri Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Sandviken finns det ett Aktiebolag som heter Selins Glasmästeri Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Selins Glasmästeri Aktiebolag i Gävleborgs län. Sandviken är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Selins Glasmästeri Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1969-02-11 så har Selins Glasmästeri Aktiebolag varit registrerat och sedan 1988-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Selins Glasmästeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Selins Glasmästeri Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Verkstadsg. 3, 811 40, Sandviken. Vi ni istället prata med Selins Glasmästeri Aktiebolag så kan ni göra det på 026-253259.

Bolaget skall bedriva glasmästerirörelse med försäljning och montering av byggnadsglas, bilrutor och tavelramar samt idka annan därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva produktion och försäljning av plast, plastdetaljer och plastarbeten i övrigt, samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva grossistförsäljning av plast och glas och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även äga och förvalta fastighet och värdepapper.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Andersson, Knut Tomas som är född 1963 och har titeln VD, Andersson, Knut Tomas som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Per Henrik som är född 1969 och har titeln Suppleant, Eliasson Löthman, Ingrid Kristina som är född 1960 och har titeln Revisor, Olsson, Kjell Sven-Anders som är född 1954 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen .

Selins Glasmästeri Aktiebolag har 556123-4476 som sitt organisationsnummer.