Bohlins i Järbo AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sandviken och Bohlins i Järbo AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Bohlins i Järbo AB är ett av dem. Statusen för Bohlins i Järbo AB är att Bolaget är aktivt.

Bohlins i Järbo AB är ett Aktiebolag och skapades 1969-12-30. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bohlins i Järbo AB ska trivas.

Bohlins i Järbo AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sandviken så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning och reparation av snöskotrar, pistmaskiner och övriga terrängmaskiner samt försäljning av reservdelart till nämnda maskiner.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bohlins i Järbo AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1970-01-01.

Idag är Bohlins i Järbo AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Bohlins i Järbo AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0290-70402.

Firman tecknas var för sig av -Bolin, Hans Enar -Bolin, Hans Stefan -Bolin, Ingeborg Birgitta.

De som är på något sätt har med Bohlins i Järbo AB är Bolin, Hans Stefan som är född 1973 och har titeln Extern firmatecknare, Bolin, Hans Enar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Bolin, Ingeborg Birgitta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Nilsson, Torbjörn Sigvard som är född 1960 och har titeln Revisor, Gävle Dala Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Bohlins i Järbo AB har 556131-9244 som sitt organisationsnummer.