S. Södergrens Åkeri Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

S. Södergrens Åkeri Aktiebolag är ett bolag som finns i Sandviken. I S. Södergrens Åkeri Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Södergren, Sven Sture som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Södergren, Bror Stefan som är född 1956 och har titeln Suppleant, Olsson, Kjell Sven-Anders som är född 1954 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med S. Södergrens Åkeri Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå S. Södergrens Åkeri Aktiebolag på telefon 026-214777.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet

Idag är S. Södergrens Åkeri Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

S. Södergrens Åkeri Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Sandviken arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

S. Södergrens Åkeri Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och S. Södergrens Åkeri Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1970-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för S. Södergrens Åkeri Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

S. Södergrens Åkeri Aktiebolag har 556135-7681 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.