Huldasgårdens Förvaltnings Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva produktutveckling inom industriteknik, hälsa, miljö och livsmedel samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Huldasgårdens Förvaltnings Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sandviken så är Huldasgårdens Förvaltnings Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Sandviken arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sandviken och i Gävleborgs län. Redan 1970-09-29 så skapades Huldasgårdens Förvaltnings Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Huldasgårdens Förvaltnings Aktiebolag har haft det sedan 1999-01-01.

Huldasgårdens Förvaltnings Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556139-5400 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sandviken.

Just nu är Huldasgårdens Förvaltnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Huldasgårdens Förvaltnings Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0290-50370 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Huldasgårdens Förvaltnings Aktiebolag är Friberg, Dan Folke som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Norman, Dan Ola som är född 1965 och har titeln Suppleant, Eriksson, Ingrid Elisabeth som är född 1954 och har titeln Revisor, Er Revision i Gävle AB som är född och har titeln Revisor, .