Storviks Arbetsmaskiner Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall utföra schaktnings- och grävningsentreprenader, exploatering av kvartstäkt, ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Storviks Arbetsmaskiner Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sandviken så är Storviks Arbetsmaskiner Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Sandviken arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sandviken och i Gävleborgs län. Redan 1971-02-02 så skapades Storviks Arbetsmaskiner Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Storviks Arbetsmaskiner Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Storviks Arbetsmaskiner Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1971-01-01

556144-5338 är organisationsnummret för företaget som finns i Sandviken.

Just nu är Storviks Arbetsmaskiner Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Storviks Arbetsmaskiner Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0290-10812 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Storviks Arbetsmaskiner Aktiebolag är Gunnarsson, Kjell Gunnar Uno som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gunnarsson, Stig Roland som är född 1945 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Leif Peter som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .