Aktiebolaget Sandvik International

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva internationell utvecklings- och försäljningsarbete, huvudsakligen av Sandvik AB tillverkade produkter, upplåtelser av olika former av licenser hänförliga härtill jämte annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Sandvik International vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sandviken så är Aktiebolaget Sandvik International en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Sandviken arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sandviken och i Gävleborgs län. Redan 1971-05-26 så skapades Aktiebolaget Sandvik International och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556147-2977 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sandviken.

Just nu är Aktiebolaget Sandvik International Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Sandvik International så går det att nå dem via telefon på 026-262600 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Ehrling, Per Ove Lennart -Lindström, Karin Elisabet -Thelin, Anders Gösta Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Sandvik International är Lindström, Karin Elisabet som är född 1955 och har titeln VD, Lindström, Karin Elisabet som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Thelin, Anders Gösta som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ehrling, Per Ove Lennart som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Pettersson, Dag Mauritz George som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor.