Hans Brolin Fastigheter AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sandviken och Hans Brolin Fastigheter AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Hans Brolin Fastigheter AB är ett av dem. Statusen för Hans Brolin Fastigheter AB är att Bolaget är aktivt.

Hans Brolin Fastigheter AB är ett Aktiebolag och skapades 1972-01-17. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Sandviken där företaget finns i jobbar för att företag som Hans Brolin Fastigheter AB ska trivas.

Hans Brolin Fastigheter AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sandviken så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hans Brolin Fastigheter AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1972-01-01.

Idag är Hans Brolin Fastigheter AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sandviken.

Vill man komma i kontakt med Hans Brolin Fastigheter AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 026-291071.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Hans Brolin Fastigheter AB är Brolin, Hans Göran som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Brolin, Inger Birgitta som är född 1953 och har titeln Suppleant, Engblom, Björn Lars-Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Hans Brolin Fastigheter AB har 556156-8535 som sitt organisationsnummer.