Kranbolaget i Gästrikland Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva uthyrning av mobilkranar till mekaniska verkstadsindustrin, krossning av grus- och bergmassor, inköp och försäljning av metallskrot samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kranbolaget i Gästrikland Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sandviken så är Kranbolaget i Gästrikland Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Sandviken arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sandviken och i Gävleborgs län. Redan 1972-08-02 så skapades Kranbolaget i Gästrikland Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Kranbolaget i Gästrikland Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Kranbolaget i Gästrikland Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1972-01-01

556167-6304 är organisationsnummret för företaget som finns i Sandviken.

Just nu är Kranbolaget i Gästrikland Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Kranbolaget i Gästrikland Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 026-216136 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kranbolaget i Gästrikland Aktiebolag är Skoglund, Kurt Staffan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Skoglund, Kurt Olov som är född 1940 och har titeln Suppleant, Walander, Anne-Marie som är född 1947 och har titeln Revisor, Walander Revision AB som är född och har titeln Revisor, .