Järbo Elektro-Kapsel Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Järbo Elektro-Kapsel Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Sandviken här finns det många olika Aktiebolag. Järbo Elektro-Kapsel Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Sandviken jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

Järbo Elektro-Kapsel Aktiebolag är momsregistrerat sedan1972-01-01 och har organisationsnummer 556168-8069.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0290-70030 alternativt besöka eller skicka post till Järbo Elektro-Kapsel Aktiebolag på följande adress Bang. 1, 811 71, Järbo.

Järbo Elektro-Kapsel Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Järbo Elektro-Kapsel Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , Lundström, Monica Emilia som är född 1944 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av elektrisk automatikutrustning samt produktutveckling inom el- och elektronikområdet och därmed förenlig verksamhet.