Bulten-Stainless Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Bulten-Stainless Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sandviken här finns det många olika Aktiebolag. Bulten-Stainless Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Sandviken jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Gävleborgs län gör att företag trivs där.

Bulten-Stainless Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556171-6894.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0290-56100 alternativt besöka eller skicka post till Bulten-Stainless Aktiebolag på följande adress Bultv. 20, 812 94, Åshammar.

Bulten-Stainless Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Bulten-Stainless Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Björstrand, Paul Hans Gunnar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva mekanisk verkstadsindustri samt äga och förvalta fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.